Događaji

završna faza

Sanacija dvorišta biogradske osnovne škole privodi se kraju

Sanacija dvorišta biogradske osnovne škole privodi se kraju

Asfaltiranje koje je u tijeku, završna je faza radova na sanaciji dvorišta biogradske osnovne škole koje traje nešto više od mjesec dana.

Kao što je poznato ovo je školsko dvorište već niz godina u vrijeme kišnih razdoblja predstavljalo problem učenicima i djelatnicima škole, jer je zbog neadekvatne odvodnje bilo puno lokvi, a ponekad i skoro potpuno poplavljeno. 

Kako je nakon velikog zalaganja i zamolbi ove godine Županija odobrila određena sredstva potrebna za sanaciju krenulo se u realizaciju i rješenje problema. Prvo je riješena odvodnja, kazao nam je ravnatelj škole profesor Jordanko Miloš. Potom su nastavljeni i drugi nužni radovi, a sada se postavlja asfalt što je zadnja faza ovih radova.

Konačno dovršenje očekuje se za oko tjedan dana, a ono će biti od neprocjenjive vrijednosti za naše učenike i djelatnike, jer sama činjenica da se kroz dvorište može prolaziti bez obzira na oborine već je velika promjena na bolje. 
No, uz to jednako je važna i sigurnost naših učenika, a ograđen školski prostor tomu svakako znatno doprinosi kao uostalom i kompletnoj boljoj slici okoliša naše škole, kazao je ravnatelj Miloš.


Reci što misliš!