Događaji

#humanitarka

"Brkati studeni" za pomoć Ligi protiv raka Zadar!

Čuli ste za "Movember"? Zadarski sportaši u studenom će se odreći britvice i uključiti se u humanitarnu akciju za pomoć Ligi protiv raka.

Nakon što su skupili sredstva za Udrugu za Down sindrom, organizirali dobrovoljno vađenje krvi i humanitarno prikupljanje donacija za Udrugu za autizam i potrebite obitelji na području zadarske župe Srca Isusova, sportaši će u studenom "uzgajati" brkove koji su zaštitni znak mjeseca prevencije raka prostate.

Uz brijačnicu Mr. Razor, uključivanjem u ovu akciju Košarkaški klub Diadora će dati podršku Ligi protiv raka Zadar koja već godinama provodi kampanje o svjesnosti, edukaciji i borbi protiv ove opake bolesti.

Ako i Vi želite pomoći kampanju možete to učiniti novčanom uplatom na račun Lige protiv raka Zadar: IBAN HR2624840081107396307. Sav donirani novac koristi se isključivo za potrebe onkoloških pacijenata Zadarske županije.

U akciji će sudjelovati svi košarkaši Diadore, a završetak “brkatog studenog” obilježit će se brijanjem u popularnoj zadarskoj brijačnici Mr. Razor !


Reci što misliš!