Događaji

subota, 24. studenog

Besplatni trening seminar za žene u Krav Maga centru Zadar

Besplatni trening seminar za žene u Krav Maga centru Zadar
Zarko Basic/PIXSELL

U povodu Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, koji se odlukom Ujedinjenih naroda obilježava 25. studenog, Krav Maga Zadar organizira ovoga vikenda besplatni trening seminar za sve zainteresirane žene.

Seminar  će se održati u subotu 24.11.2018. od 15:00 do 17:00 sati u Krav Maga centru Zadar (Domovinskog rata 7), a vodit će ga licencirani instruktori organizacije Krav Maga Hrvatska.

Zbog  nasilnih napada na naše sugrađanke Krav Maga Zadar ponovno se aktivno uključuje u borbu protiv nasilja nad ženama organizacijom besplatnih seminara na kojem će biti obrađene specifične tehnike i taktička postupanja specifična za žene, uz naglasak na prevencije i izbjegavanje, učinkovito suzbijanje i eliminiranje nasilnih napada i neugodnih i opasnih situacija.

Seminaru mogu sudjelovati sve žene, bez obzira na dob, tjelesnu spremu ili predznanje.

S obzirom da smo u posljednje vrijeme svjedoci velikog  broja nasilja, kako bi dali svoj doprinos u sprječavanju takvih situacija, pozivamo vas da se odazovete ovom seminaru, poručuju organizatori.

Svoje sudjelovanje možete potvrditi na mail adresu; zadar@krav-maga.hr ili u inbox Facebook stranice Krav Maga centra Zadar.


Reci što misliš!