Događaji

11. prosinca javno izlaganje

Grad Zadar prikupljat će primjedbe o Strateškoj studiji i Nacrtu prijedloga Masterplana

Grad Zadar prikupljat će primjedbe o Strateškoj studiji i Nacrtu prijedloga Masterplana
Bojan Bogdanić

Grad Zadar objavio je obavijest o početku javne rasprave o Strateškoj studiji utjecaja na okoliš ''Prometnog masterplana funkcionalne regije Sjeverna Dalmacija'' i nacrtu prijedloga ''Prometnog masterplana funkcionalne regije Sjeverna Dalmacija.''

Javna rasprava o Strateškoj procjeni utjecaja na okoliš Prometnog masterplana funkcionalne regije Sjeverna Dalmacija (u daljnjem tekstu: Strateška studija) i nacrtu prijedloga Prometnog masterplana funkcionalne regije Sjeverna Dalmacija (u daljnjem tekstu: Nacrt prijedloga Masterplana) započet će 11. prosinca 2018. godine i trajat će do 9. siječnja 2019. godine.

Javni uvid u Stratešku studiju i Nacrt prijedloga Masterplana moći će se izvršiti u razdoblju trajanja javne rasprave, svakim radnim danom od 09:00 do 15:00 sati, u prostorijama Upravnog odjela za EU fondove Grada Zadra, Narodni trg 1, 23000 Zadar.

Sažetak Strateške studije, Strateška studija i Nacrt prijedloga Masterplana bit će s danom početka javne rasprave dostupni javnosti i na internetskim stranicama.

Javno izlaganje o Strateškoj studiji i Nacrtu prijedloga Masterplana održat će se 13. prosinca 2018. godine s početkom u 11 sati, u Velikoj vijećnici Grada Zadra, Narodni trg 1, 23000 Zadar.

Za vrijeme trajanja rasprave, prijedlozi i primjedbe na Stratešku studiju i Nacrt prijedloga Masterplana dostavljaju se, zaključno s danom završetka javne rasprave, na slijedeće načine:

upisivanjem u knjigu primjedbi koja će biti izložena na mjestu javnog uvida

davanjem u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja

dostavom na e-mail adresu: eufondovi@grad-zadar.hr s naznakom „Javna rasprava o Strateškoj procjeni utjecaja na okoliš Prometnog masterplana funkcionalne regije Sjeverna Dalmacija“ ili s naznakom „Javna rasprava o nacrtu prijedloga Prometnog masterplana funkcionalne regije Sjeverna Dalmacija

Prijedlozi i primjedbe koji ne budu dostavljeni u roku i nisu čitko napisani neće se uzeti u razmatranje.


Reci što misliš!

  Vezane vijesti