Događaji

dvodnevni sajam

Na Narodnom trgu posjetite "Dane sunca" i "Štand dobre volje"!

Na Narodnom trgu posjetite

U sklopu manifestacije „Advent u Zadru“ na Narodnom trgu održat će se Sajam zdrave hrane, tradicijskih proizvoda i suvenira „Dani sunca“. Sajam u organizaciji udruge „Eko-Zadar“ održavat će se od 6. do 8. prosinca, a u sklopu sajma dvije će udruge provesti svoje dobrotvorne aktivnosti na Štandu dobre volje.

Ovo je pedeseto izdanje „Dana sunca“ pod motom „Živjeti dobro“. Radno vrijeme sajma koji se održava uz potporu Grada Zadra je od 08 do 20 sati, a predstavit će se ukupno devet sudionika od kojih prvi put jedan proizvođač iz Donje Lomnice. Riječ je o proizvođaču meda Antičević Zeleni med j.d.o.o. koji uz med donosi i proizvode od ljekovitog bilja.

Na „Danima sunca“ sudjelovat će PTO Nekić iz Biograda na Moru s prirodnom kozmetikom, dok će se Kamen dizajn iz Preka predstaviti s uporabnim predmetima, suvenirima i nakitom od bračkog kamena.

Suhe smokve i delicije od suhih smokava ponudit će OPG Eugen Novaković iz Posedarja, a proizvode od bobičastog voća Bokun d.o.o. iz Splita. OPG CD Raspović iz Zadra sudjelovat će s proizvodima od lavande, likerima i džemovima, dok će nam med i proizvode od meda predstaviti OPG Slavica Veber iz slavonskog Broda i OPG Mladen Jezidžić iz Zadra.

Na „Štandu dobre volje“ sudjelovat će Udruga za autizam Zadar čiji će volonteri izložiti rukotvorine sva tri sajmena dana koje su na radionicama izradili članovi udruge pod vodstvom radnih terapeuta i likovnog terapeuta, kao i Udruga osoba oštećena sluha Zadar koja će svoje djelovanje predstaviti uz pomoć razglednica Zadra 07. prosinca od 8:00 do 12:00.


Reci što misliš!