Događaji

8. prosinca

Predsjednik udruge "Antikorupcija" dolazi u Zadar

Predsjednik udruge
Patrik Macek/PIXSELL

Predsjednik udruge Antikorupcija, Mislav Kolakušić najavio je dolazak na Narodni trg u subotu, 08. prosinca. Od 10 do 12 sati upisivat će nove članove i prikupljati potpise potpore za svoj projekt borbe protiv korupcije u našem društvu. Građani će moći prijaviti i svoja saznanja o tome.

Predsjednik udruge Antikorupcija Mislav Kolakušić je pozvao sve građane Zadra i Zadarske županije na učlanjenje u građansku inicijativu koju  je nedavno pokrenuo s ciljem početka organizirane borbe protiv korupcije na svim razinama.

Upis članova obavljat će se u subotu 08. prosinca na Narodnome trgu u Zadru u vremenu od 10 do 12 sati.

Prenosimo objavu udruge Antikorupcija:

Građani će tijekom navedenoga vremena imati prigodu izravno od predsjednika udruge Antikorupcija Mislava Kolakušića doznati sve  novosti o tijeku odvijanja projekta Hrvatska bez korupcije, a moći će se i učlaniti u udrugu Antikorupcija ili se prijaviti za volonterski rad u njoj.

Udruzi Antikorupcija svi njezini članovi mogu dostavljati svoja saznanja o korupciji i korupcijskim djelima, predati podatke ili  dokumentaciju kojom raspolažu te dobiti stručnu i savjetodavnu pomoć.  

Udruga Antikorupcija dosad je pobudila veliko zanimanje građana, a u nešto više od mjesec dana pristupilo joj je približno devet tisuća građana.

Pokretanjem ove građanske inicijative želimo poručiti kako se s  korupcijom možemo konačno obračunati i to ćemo i učiniti u partnerstvu  i zajedništvu s građanima zbog kojih ova država i postoji. Hrvatska  će, naime, za nekoliko godina potpuno nestati ako nešto žurno ne  poduzmemo i konačno se ne obračunamo s korupcijom koja desetljećima pustoši našu domovinu.

Upravo stoga u udruzi Antikorupcija u zajedništvu s građanima počinjemo pružati pravnu pomoć svima koji nadležnim institucijama žele prijaviti korupciju, a obrađivat ćemo i podatke o korupcijskim djelima na svim razinama društva te zahtijevati  promjene.

Želimo da kolektivnu neodgovornost zamijeni osobna odgovornost i to će biti temelj svih naših djelovanja, poručuje  predsjednik udruge Antikorupcija Mislav Kolakušić.


Reci što misliš!