Događaji

adventske priče

"Pulled pork" i kuhani gin - našli smo kućicu u kojoj vlada čisti hedonizam

Iva Perinčić

Hedonizam vlada na ovoj kućici u pravom smislu riječi jer na meniju je zaista odlična spiza.

Kuhani gin za 20 kuna i specijalan gin Dubrovnik Republic sa smiljem, borovicom, gorkom narančom naći ćete na kućici restorana Hedonist Dining & Hangout.

Hedonizam vlada na ovoj kućici u pravom smislu riječi jer na meniju je zaista odlična spiza. (Hedonizam - pojam koji dolazi od grčke riječi "hēdonē" (ἡδονή) koja znači užitak, op.a.)

Od ekipe koja tu radi doznajemo da je najveći hit pulled pork buncek u lepinji s prilogom kiselog kupusa. 40 kuna ali isplati se!

Nudi se domaća divenica s roštilja uz domaće brioche pecivo, aurora umak, chips i salata, pečena domaća divenica uz karameliziranu kapulu, senf, salatu i domaće brioche pecivo, potom kuhana domaća divenica uz dinstani kiseli kupus i senf u brioche domaćem pecivu.

Zaželite li se domaćeg fažola s divenicama, svakako navratite. 

b7c1878fa3b1f9be398d0c129ec07a66.jpg?v=2Udruga Vinum u subotu je proglasila najbolja kuhana vina i jela na Adventu- pogađate? Treće mjesto osvojila je kućica Hedonist Dining & Hangout s koljenicom i kiselim kupusom u pecivu. U kategoriji za najbolju kobasicu osvojili su drugo mjesto sa pečenom domaćom divenicom. Za titulu najboljeg kuhanog vina ovogodišnjeg Adventa također su osvojili srebro.

Za razliku od nekih kućica koje vam kavu donesu u plastičnim čašicama pa se odmah ohladi, kod Hedonista je sve kako treba - keramička šalica, a cijena ne leti u nebo. Za dva makijata platit ćete manje od 15 kuna.

 


Reci što misliš!