Događaji

čestitamo!

Valentina Matešić - "Nasmiješeno sunce" zadarskih turističkih vodiča

Valentina Matešić -

Valentina Matešić ove je godine dobila vrijedno priznanje za svoj rad - nagradu "Nasmiješeno sunce" u kategoriji zadarskih turističkih vodiča!


Projekt "Istraživači otkrivaju blaga grada Zadra, Nina i Paga"  koji je provela probudio je znatiželju naših brojnih sugrađana.
 
- Već od samog početka, potrage su se jako svidjele posjetiteljima te su doživjele veliki uspjeh zbog čega sam vrlo brzo osmislila i drugu potragu - „Zadar pod UNESCO-m“. Na opisani način, u potragama sam "okrunila" više od 2000 djece, priča nam Valentina. 
 
- Ono što me zaista veseli je činjenica što potrage nisu namijenjene samo strancima već i našim građanima, a što je zaista rijetkost u ovom poslu. Vodila sam mnoge obitelji kako iz grada Zadra tako iz cijele Hrvatske s tim da su škole izuzetno dobro prihvatile iste. S velikim radošću se mogu pohvaliti da sam vodila većinu škola iz naše županije, a isto tako mnoge škole iz Istre i grada Zagreba.

fa4c294cff40939bfff2f014e1b3664f.jpg?v=2
Velika joj je čast i zadovoljstvo što je ove godine od grada Zadra, a na prijedlog Turističke zajednice grada Zadra, proglašena najuspješnim turističkim vodičem za 2018. godinu za koju titulu će s ponosom primiti nagradu „Nasmiješeno sunce“ u kategoriji turistički vodiči.

- Moj je cilj od samog početka prvenstveno usmjeren na valoriziranje našeg grada Zadra i naše hrvatske baštine i to, u mom slučaju, svim uzrastima, kako odraslima tako i djeci, poručuje Valentina.

Čestitamo!
 


Reci što misliš!