Događaji

17. prosinca

Dodjela nagrada za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji

Dodjela nagrada za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji
Dino Stanin/PIXSELL

U ponedjeljak, 17. prosinca 2018. godine, u Maloj vijećnici Doma Zadarske županije s početkom u 12 sati župan Božidar Longin dodijelit će Welcome nagrade najboljim iznajmljivačima u Zadarskoj županiji u 2018. godini.

Projekt „Welcome“ nagrade za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji predstavlja odličnu priliku za nagrađivanje svih onih iznajmljivača koji su dobri domaćini te su ostvarili hvalevrijedne iskorake u kvaliteti i originalnosti svoje ponude. 

Obiteljskom smještaju u Zadarskoj županiji želimo osigurati veću vidljivost, ali i naglasiti iznimnu važnost u podizanju kvalitete i praćenju suvremenih trendova ponude i potražnje. Projekt nagrađivanja najboljih iznajmljivača vidimo kao dodatni poticaj svima onima koji sustavno ulažu u kvalitetu i svakodnevno se trude pratiti zahtjeve gostiju te biti u korak s trendovima u turizmu.

Cilj projekta je podizanje kvalitete i obogaćenje ponude obiteljskog smještaja na području Zadarske županije, ali i:

- prepoznavanje i medijski intenzivno promoviranje izvrsnosti, kreativnosti i profesionalnosti u području pružanja usluga privatnog smještaja na području Zadarske županije,

- dodatno poticanje procesa inovacije i kreativnosti u turističkoj ponudi,

- utjecati na podizanje standarda usluge i dodatno osnažiti turističku ponudu Zadarske županije u segmentu obiteljskog turizma te

- službeno nagraditi najbolje primjere dobre prakse na godišnjoj svečanosti koja će se održati u prosincu 2018. godine, a koja će ujedno biti prilika za povezivanje i razmjenu iskustava svih aktera u procesu.

Nagrade se dodjeljuju s ciljem i u funkciji motiviranja privatnog turističkog sektora za poboljšanje kvalitete promocije destinacije i poticanje uvođenja inovacija, poticanje kreiranja i razvoja novih proizvoda kao i turističke promocije te priznavanja uloženih napora od strane sudionika u promociji obiteljskog smještaja na području Zadarske županije kroz prikaz najboljih dostignuća u turizmu Zadarske županije.

Na Javni poziv za dodjelu Welcome nagrada za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji prijavili su se privatni iznajmljivači soba, apartmana/studio apartmana i kuća za odmor na području Zadarske županije koji posjeduju oznaku kvalitete „WELCOME“.

Nagrade će se dodijeliti za tri glavne kategorije smještaja:

- sobe,

- apartmani/studio apartmani i

- kuće za odmor,

Pobjednici osvajaju:

- 1. nagrada: 15.000,00 kuna i zlatnu plaketu,

- 2. nagrada: 10.000,00 kuna i srebrnu plaketu,

- 3. nagrada: 5.000,00 kuna i brončanu plaketu.


Reci što misliš!