Događaji

donacije za kombi

Zadrani i Šibenčani zajedno: Društvo prijatelja Hajduka "Za Heroje"

Zadrani i Šibenčani zajedno: Društvo prijatelja Hajduka

Nedjelja ujutro bila je vrlo tužna za male Vodičane koji su adventsko vrijeme provodili u Zagrebu na kickboxing turniru. Naime, zapaljen je kombi koji ih je prevozio na turnir - vrlo vjerojatno zbog toga što je na dan derbija nosio šibenske registarske oznake.

Vozilo je bilo u vlasništvu MNK Heroji 2007, malonogometnog kluba iz Vodica koji je osnovan u čast stradalim vatrogascima u kornatskoj tragediji prije nešto više od 11 godina.

Stoga, iako između ova dva grada postoji (sportsko) rivalstvo, zajedničkim snagama DPH Šibenik i DPH Zadar pozivaju sve ljude dobre volje da doniraju određena sredstva malonogometnom klubu da bi, ipak, nešto lakše prebrodili ovu katastrofu.

Vrijeme je darivanja, a ovo je najmanje kako možemo pomoći ljudima koji su činili ono što bi trebao svatko od nas – pomagao prijatelju kad mu je bilo potrebno. U tom duhu, baš kao što je MNK Heroji 2007 ustupio svoj kombi mladim sugrađanima, tako smo i mi osjetili potrebu da svojim zajedništvom pomognemo njima.

Osim inicijatora poziva, donacije će uplatiti i ostala brojna Društva prijatelja Hajduka, a vjerujemo da će se u akciju uključiti i sam HNK Hajduk Split.

 

Donirati možete na račun:

MNK Heroji 2007

Obala Matice hrvatske 12

22211 Vodice

IBAN (kunski račun): HR9024070001100478662

Opis plaćanja: Donacija