Događaji

prijavite se, startamo 26. prosinca!

Jubilarna 25. Božićna biciklijada Zadar - Vir

Jubilarna 25. Božićna biciklijada Zadar - Vir

Lagana vožnja u grupi s pauzama i osvježenjem do Vira, potom marenda i okrjepa uz nastup splitske grupe Tip Top i druženje, a na kraju dodjela nagrada za najsretnije: kompleti biciklističke opreme i nagradni 3.500 kuna vrijedni Mountain Bike te dodatni City Bike povodom jubilarne biciklijade.

Ovo je sadržaj 25. po redu tradicionalne biciklijade Zadar – Vir koja počinje okupljanjem 26. prosinca sa startom u 12 sati kod caffea „Branimir“ u Zadru i ciljem na virskoj rivi (Trg sv. Jure).

Organizatori su svima poznati: destinacijska menadžment kompanija „Vir turizam“ u suradnji s Biciklističkim klubom „Zadar“, virskim općinskim poduzećima „Čisti otok“, „Vir zaštita“ i „Vir održavanje“, zadarskom Prometnom policijom i Službom hitne medicinske pomoći te uz sponzorstvo Općine Vir koja je utemeljitelj biciklijade Zadar - Vir.

Prijave se mogu izvršiti do 23. prosinca (do 20 sati) na web stranici „Vir turizma“ (prijava ), a za one koji se ne mogu prijaviti on-line, prijave su moguće na dan održavanja biciklijade 26. prosinca na Viru (ispred zgrade Općine Vir) ili na Branimirovoj obali u Zadru.

 

Reci što misliš!