Događaji

tko su laureati?

TZ Zadarske županije i Zadarski list nagradili najbolje

TZ Zadarske županije i Zadarski list nagradili najbolje

Turistička zajednica Zadarske županije u suradnji sa Zadarskim listom dodijelila je danas godišnje nagrade zaslužnima za stvaranje i razvoj dodatne ponude te doprinos brendiranju odredišta u ovoj godini.

Nagrađeni:

Samostan benediktinki sv. Margarite na Pagu, za Stalnu izložbu crkvene umjetnosti te nastojanja redovnica u očuvanju umijeća i tradicija ovog otoka.

Dogus Grupa - D Marin Marina Dalmacija za domaćinstvo nautičkog superspektakla pod nazivom 52 SUPER SERIES Zadar Royal Cup.

Turistička zajednica Grada Nina za kontinuiran i ustrajan rad na brendiranju i prepoznatljivosti destinacije.

ŠC Višnjik za organizaciju polufinalnog susreta Davis Cupa, koji je osigurao promociju Zadra i približio ga milijunskom gledateljstvu diljem svijeta

Agencija Terra Travel za Zadar Cooking Class, odnosno za osmišljavanje novog turističkog proizvoda i unaprjeđenje turističke ponude destinacije.

OPG Babac Damjanić za uspješno povezivanje poljoprivrede i turizma.

OPG Matulić za unaprjeđenje turizma na otoku. Ana i Krsto Matulić "krivci su" da gost s Pašmana sada odnose kremu sa smiljem, ljuti umak s čilijem ili aceto od smokve ili najpoznatiji umak Pašmanero.

Zvonko Gregov, barkajol koji s kolegama uvjerljivo čuva i nastavlja stoljetnu zadarsku tradiciju, posebnost i prepoznatljivost, vozeći od đige ispred nekadašnje Maraske do Poluotoka

Frane Skoblar za kontinuirana ulaganja i konzistentno unaprjeđenje usluga i sadržaja hotelskog poduzeća Turisthotel kao perjanice i predvodnice ovdašnjeg turizma.


Reci što misliš!