Događaji

18. prosinca

Održana 9. sjednica Skupštine Turističke zajednice Zadarske županije

Održana 9. sjednica Skupštine Turističke zajednice Zadarske županije

Skupština Turističke zajednice Zadarske županije pod predsjedanjem predsjednika TZ župana Božidara Longina održana je u utorak, 18. prosinca, na kojoj je usvojeno Izvješće Nadzornog odbora o obavljenom nadzoru nad poslovanjem Turističke zajednice Zadarske županije za razdoblje siječanj-rujan 2018. g.

Prema mišljenju Nadzornog odbora izvršenje i provedba Programa rada i financijskog plana u promatranom razdoblju je u skladu sa zakonom, a Turistička zajednica Zadarske županije je dobro odradila svoje programske zadaće.

Na sjednici je također usvojeno i Izvješće o izvršenju Programa rada od siječnja do rujna 2018., a članovima Skupštine predočene su informacije o ostvarenom turističkom prometu u razdoblju od siječnja do rujna 2018. godine u Zadarskoj županiji.

Direktorica Turističkog ureda Mihaela Kadija je članovima Skupštine prezentirala i Financijsko izvješće od siječnja do rujna 2018. godine kao i prijedlog rebalansa financijskog plana za 2018. godinu. Na 9. je sjednici također usvojen i Program rada Turističke zajednice Zadarske županije s financijskim planom za iduću, 2019. godinu.

Osvrnuvši se na odrađene aktivnosti Mihaela Kadija je izrazila osobito zadovoljstvo projektom brendiranja Zadarske županije kao turističke destinacije. Brend identitet je javno predstavljen u Kneževoj palači krajem listopada,  a započet je proces poticanja njegovog korištenja kanalima svih turističkih dionika. U idućim će se razdobljima nastaviti aktivnosti primjene i promicanja regionalnog brenda kroz poseban set radionica usmjerenih na pozicioniranje destinacije.


Reci što misliš!