Događaji

vrijeme

Pretežno sunčano uz umjeren sjeverni i sjeverozapadni vjetar

Pretežno sunčano uz umjeren sjeverni i sjeverozapadni vjetar
Bojan Bogdanić

Na srednjem Jadranu i u unutrašnosti Dalmacije pretežno ili djelomice sunčano.

Uz obalu će ujutro puhati slaba bura, danju umjeren, prema otvorenom moru i jak sjeverni i sjeverozapadni vjetar pa će more biti umjereno valovito. Najniža temperatura u unutrašnjosti Dalmacije između -7 i -4, na moru od -1 do 3, a najviša dnevna od 6 do 9. Pretežno sunčano uz najnižu temperaturu između -2 i 3, a najvišu između 8 i 10 bit će na južnom Jadranu. Puhat će slaba do umjerena bura, prema otvorenom sjeverozapadni vjetar. 

U nedjelju u unutrašnjosti mjestimice može biti oborina na granici kiše i snijega, osobito u prvom dijelu dana, a u ponedjeljak zbog porasta temperature očekuje se uglavnom kiša. U utorak djelomice sunčano i suho, ali uz umjeren i jak sjeverozapadanjak te ponovno malo hladnije. Na Jadranu uz promjenljivu naoblaku također u sljedeća dva dana može biti povremene kiše, dok se u utorak očekuje pretežno sunčano. Puhat će slaba do umjerena bura i sjeverozapadnjak, prolazno u noći na ponedjeljak i jugozapadnjak. Bit će malo toplije. 

Dakle, vikend koji je pred nama donosi promjenljivu naoblaku te mjestimične slabe oborine u nedjelju koje u unutrašnjosti mogu biti na granici kiše i snijega. Subota će biti sunčanija i uglavnom suha.


Reci što misliš!