Događaji

spasili ženu od napada

Na svečanoj sjednici grada Biograda dodijeljena brojna priznanja, najveći pljesak za obitelj Pešić

Na svečanoj sjednici grada Biograda dodijeljena brojna priznanja, najveći pljesak za obitelj Pešić

Na jučerašnjoj svečanoj sjednici gradonačelnik Ivan Knez kazao je kako Biograd u novu 2019. ulazi s rekordnim proračunom koji osigurava daljnji razvoj i realizaciju niza projekata. Vrijeme je to kada se zbrajaju rezultati, ali i dodjeljuju nagrade najzaslužnijim pojedincima.

Grad Biograd ovih dana slavi svoju obljetnicu osnutka. Vrijeme je to kada se zbrajaju rezultati, ali i dodjeljuju nagrade najzaslužnijim pojedincima.

Na sinoćnjoj svečanoj sjednici gradonačelnik Ivan Knez kazao je kako Biograd u novu 2019. ulazi s rekordnim proračunom koji osigurava daljnji razvoj i realizaciju niza projekata. Posebno je izdvojio izgradnju i uređenje komunalne mreže - 110 milijuna eura težak strateški projekt koji povezuje Biograd s okolnim općinama te početak izgradnje novog Poduzetničkog inkubatora. 

Najsvečaniji dio sjednice koju su uveličali i visoki gosti iz Italije i Slovenije, te čelnici gradova i općina, prijatelja Biograda iz naše zemlje bio je rezerviran za dodjelu priznanja zaslužnim pojednicima. 

Nagrada za životno djelo otišla je u ruke Silviu Ferari za zasluge u Domovinskom ratu, kao i za doprinos razvoja društvenog života.

Godišnje nagrade dodjeljene su Športskoj ribolovnoj udruzi "Podlanica" te DVD-u Biograd. Od dobitnika grba grada, izdvajamo 98- godišnjeg Radoslava Dominisa, koji nosi titulu najstarijeg građanina Biograda, te članove obitelji Pešić koji su prije desetak dana zaštitili svoju sugrađanku od napada njezina muža. Podsjećamo, radi se o slučaju koji se vodi kao pokušaj ubojstva. Tome, dodajmo kako je tu nagradu publika popratila najglasnije. 

 


Reci što misliš!