Događaji

još nije u funkciji

Nadstrešnica u Gaženici postavljena, autobusna stanica i dalje na starome mjestu

Nadstrešnica u Gaženici postavljena, autobusna stanica i dalje na starome mjestu
Naši školji

Kao što je više puta najavljeno iz Lučke uprave Zadar, ispred zgrade budućeg putničkog terminala u Gaženici bit će postavljena nova autobusna stanica za putnike koji od trajektnog pristaništa do grada putuju Liburnijinim autobusima.

Nadstrešnica je prošli tjedan montirana, ali još uvijek nije u funkciji jer se, kako je objasnio Robert Škifić, ravnatelj Lučke uprave Zadar, čeka da Jadrolinija počne s prodajom brodskih karata u zgradi putničkog terminala. A to je, prema najavama državnog brodara, samo pitanje vremena!?

S druge, pak strane, Liburnija je, kaže voditelj prometno-operativnog odjela gradske prometne tvrtke Slobodan Erslan, spremna odmah vozni red prilagoditi novom autobusnom stajalištu.

Na problem nenatkrivene autobusne stanice u Gaženici ukazuje se otkako je u ožujku 2015. godine otvorena nova trajektna luka. Reagirali su otočni načelnici, a još više putnici koji su po kiši, jugu i ljetnoj žegi nezaštićeni čekali autobus. Lani u studenome priča se aktualizirala na društvenim mrežama i tada je obećano da će do početka ove godine sve biti riješeno.

Kako vidimo, dio obećanja je ispunjen, a koliko još Jadroliniji treba da agenciju za prodaju karata preseli u novu zgradu putničkog terminala, nitko zapravo ne zna točno reći.


Reci što misliš!