Događaji

nakon dobrog posla na pagu

Božidar Longin: Državnu imovinu treba staviti u funkciju na korist svih građana naše županije

Božidar Longin: Državnu imovinu treba staviti u funkciju na korist svih građana naše županije

Ministar državne imovine Goran Marić u ponedjeljak, 11. veljače 2019. godine posjetio je Pag gdje je s gradonačelnikom Antom Fabijanićem potpisao Ugovore o davanju na uporabu tvrđave Fortica i kule Skrivanat za promicanje kulturnog razvoja Republike Hrvatske.

Potpisivanju ugovora nazočni su bili župan Zadarske županije Božidar Longin i županijski pročelnici Nikica Miletić i Ivan Šimunić.

Župan Longin uputio je riječi zahvale Ministarstvu državne imovine i ministru Mariću te izrazio zadovoljstvo potpisivanjem ugovora. 

"Ovaj posjet Pagu je odraz kvalitetnog odnosa između Županije, Grada Paga i ministarstva. S ministarstvom državne imovine u Zadarskoj županiji imamo iznimno plodnu suradnju. Zahvaljujem ministru Mariću na razumijevanju za naše zahtjeve, jer je jedan od prvih poteza koje sam napravio kao župan bilo objedinjavanje svih zahtjeva naših jedinica lokalne samouprave za državnim zemljištem, a današnji potpis jedan je od plodova tog rada.Mi smo danas s ministrom Marićem započeli i druge teme razgovora, od poticane stanogradnje na dalje, tako da u skorom vremenu ponovno očekujemo njegov dolazak", rekao je župan i dodao kako državnu imovinu treba staviti u funkciju na korist svih građana naše županije.


Reci što misliš!