Događaji

Falkensteiner Borik Spring Open 2019

Još danas otvorene prijave za 3. Međunarodni teniski turnir

Još danas otvorene prijave za 3. Međunarodni teniski turnir

Tenis klub Borik u suradnji s Hrvatskim teniskim savezom i Hrvatskom Unijom tenisača organizira 3. Falkensteiner Borik Spring Open 2019 – HUT Serija 1000 teniski turnir koji će se održati od 29.03 - 31.03.2019.

Teniski turnir je postao primaran motiv dolaska domaćih i inozemnih natjecatelja ali pogotovo sa naglaskom na inozemne natjecatelje, te je otvorenog međunarodnog tipa i nudi mogućnost sudjelovanja kako profesionalcima tako i bivšim natjecateljima veteranima svjetskog tenisa po kategorijama svih dobnih skupina.

Događaj je karakteriziran kao “sportski“ i „family friendly“, pa gosti dolaze sa cijelom obitelji, a cilj nam je da zadarsku regiju prepoznaju kao idealnu destinaciju za aktivan odmor.

Prijave na utrku vrše se na hrvatskom, njemačkom i engleskom jeziku preko službene internet stranice teniskog kluba Borik na Facebook platformi te preko web stranice koja je trenutno u izradi te će bti direktno vezana za sam događaj a i druge nadolazeće teniske događaje, te će se koristiti domena www.tkborik.hr. Prijave su otvorene na službenoj stranici HUT-a od početka siječnja, a na web stranici teniskog kluba prijave će biti otvorene početkom ožujka i trajat će do dva dana prije utrke (27.03).

Svrha događanja je motivacija ciljanog segmenta društva na posjet sportskoj manifestaciji iz godine u godinu te i samoj destinaciji koji će zbog veličine, kompleksnosti i kvalitete turnira doputovati na pripremne treninge i prijaviti se na natjecanje.

29.03.2019 – ždrijeb i svečano otvaranje turnira, govor i početak mečeva 1 kola turnira

30.03.2019 - nastavak pojedinačnog turnira

- ždrijeb i start turnira parova

- domjenak za sve sudionike teniskog turnira i njihovu pratnju

31.03.2019- nastavak pojedinačnog turnira, te kasnije i parova

- proglašenje po kategorijama svih pobjednika teniske manifestacije


Reci što misliš!