Događaji

ne propustite

Bliži se proljetno izdanje sajma "Dani sunca"

Bliži se proljetno izdanje sajma
Bojan Bogdanić

Od 18. do 20. travnja na Narodnom trgu održat će se Sajam zdrave hrane, tradicijskih proizvoda i suvenira „Dani sunca“.

Ovo je prvo ovogodišnje i pedesetprvo izdanje „Dana sunca“ pod motom „Živjeti dobro“.

Radno vrijeme sajma koji se održava uz potporu Grada Zadra i Zadarske županije je od 8 do 20 sati, a predstavit će se ukupno deset sudionika od kojih prvi put jedna izlagačica iz Zagreba s ručno rađenim nakitom.  

Riječ je o Art Studiu Lacani.

Na „Danima sunca“  sudjelovat će još i PTO Nekić iz Biograda na Moru s prirodnom kozmetikom, dok će se Kamen dizajn iz Preka predstaviti s uporabnim predmetima, suvenirima i nakitom od bračkog kamena.  

Proizvode od aronije predstavit će nam OPG Marko Šmid iz Bjelovara, a proizvode od bobičastog voća Bokun d.o.o. iz Splita. OPG CD Raspović iz Zadra sudjelovat će s proizvodima od lavande, likerima i džemovima, dok će nam med i proizvode od meda  predstaviti OPG Slavica Veber iz Slavonskog Broda i OPG Mladen Jezidžić iz Zadra.

Sad već tradicionalno na sajmu će gostovati i Socijalna zadruga PUT iz Rijeke sa sirupima, džemovima i proizvodima od samoniklog bilja, poput omiljenog pesta od medvjeđeg luka, a uz  ovaj asoriman predstavit će nam se i s uporabnim predmetima i suvenirima od keramike i prirodnih materijala.

Isto tako iz Rijeke i s keramičkim suvenirima i uporabnim predmetima od keramike predstravit će se Proizvodni obrt TamiKerami.

 


Reci što misliš!