Događaji

od 18. travnja

Početak ljetne sezone za Vile Dalmacija iz Preka

Početak ljetne sezone za Vile Dalmacija iz Preka

Početak sezone u većini turističkih objekata i središta vezuje se uz Uskrsne blagdane. Iznimka nisu ni naši otočni ugostitelji i turistički djelatnici.

– Iako smo posebnim programom za otočane vrata otvorili još 15. ožujka, u beach resortu Vile Dalmacija u Preku od danas, 18. travnja službeno počinje sezona. A to, između ostaloga, znači da će naš restoran i bar raditi svaki dan od 7 do 22 sata. Pripremili smo bogatu ponudu mesnih i ribljih jela, a otvoreni su i naši smještajni kapaciteti u sklopu kojih gosti mogu uživati u bogatom buffet doručku i  pansionskoj večeri, najavljuje direktor Marko Brozović.

U ponudi će biti i poznate “XXL palačinke” i sladoled, naravno, “začinjeni” prekrasnim ambijentom i pogledom na more u uvali Jaz.

Prema riječima zamjenice direktora Mihaele Antolković, u nedjelju, 21. travnja u 20 sati goste pozivaju na koncert otvorenja grupe Pink Noise, čiji su članovi i glazbenici s otoka Ugljana.

– Od novosti u beach resortu Vile Dalmacija izdvajamo i tzv. fresh corner koji će obogatiti ponudu na plaži Jaz u ljetnim mjesecima. Za naše goste, kupače i prolaznike pripremat ćemo svježe voćne i povrtne napitke, palačinke, pizza cut…, dodaje Mihaela Antolković i ističe da Vile Dalmacija organiziraju različita događanja, poput proslava rođendana, krstitke, pričesti, krizme…

 


Reci što misliš!