Događaji

sukob na boriku

Odbačena Daruvarčeva prijava protiv 24-godišnjeg mladića

Odbačena Daruvarčeva prijava protiv 24-godišnjeg mladića
Dino Stanin/PIXSELL

Kovačević je, podsjećamo, na terasi jednog ugostiteljskog objekta u Boriku u Zadru, nasrnuo na 24-godišnjaka i pritom mu prijetio

Desetak dana od povlačenja prijave 24-godišnjaka i puštanja Darka Kovačevića"Daruvarca" iz istražnog zatvora, Općinsko državno odvjetništvo odbacilo je i Kovačevićeve prijave protiv mladog Zadranina, piše portal 057info.

Kovačević je, podsjećamo, na terasi jednog ugostiteljskog objekta u Boriku u Zadru, nasrnuo na 24-godišnjaka i pritom mu prijetio. Do napada je došlo navodno zbog objava koje je 24-godišnjak iznosio na društvenim mrežama vezano uz ranije događaje u kojima je sudjelovao Daruvarac. Mladić je nakon toga otišao u službene prostorije Prve policijske postaje Zadar gdje je podnio prijedlog za kazneni progon zbog osnova sumnje da mu je Daruvarac uputio prijetnje koje su kod njega izazvale strah.

Po zaprimljenoj prijavi, ubrzo je uhićen 32-godišnjak te doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Kako smo doznali, dan kasnije je došlo do obrata u slučaju. Daruvarac je u prisutnosti svog odvjetnika podnio prijavu protiv 24-godišnjaka i to zbog tri kaznena djela: prijetnje, nanošenja teške tjelesne ozljede u pokušaju i lažnog prijavljivanja.

"Predmet je zaprimljen 8. travnja, a u ponedjeljak su odbačene kaznene prijave jer je utvrđeno kako za to nema osnovane sumnje", rekao je općinski državni odvjetnik Ivica Škara za 057info.

Odbacivanjem prijava zatvoren je slučaj iz Borika koji neće dobiti sudski epilog.


Reci što misliš!