Događaji

di u spizu?

Od jutra stižu svježe namirnice na novu tržnicu na Meladi

Od jutra stižu svježe namirnice na novu tržnicu na Meladi
Bojan Bogdanić

Od ranog jutra stiže salata, šparoge, mladi luk, peciva, kruh, bit će i mesa - kao što smo javljali, nova tržnica na zadarskoj Meladi od prošlog tjedna je u funkciji. Direktor Tržnice Zadar Tomislav Letinić podsjeća kako u spizu možete i na tržnicu "Maslina".

"Imamo pekarnicu, mesnicu, ribarnicu, 8-10 štandova je iznajmljeno, imali smo interes i za sadnice pa smo ubacili još dva štanda" - kazao je Letinić.

"Imamo još prostora ako bude više sezonaca koji žele tu prodavati. Nadamo se naći i prodavače suhomestatih proizvoda, to možemo u budućnosti obogatiti. Nazvali smo je Maslina jer je službeni naziv tog mjesnog odbora Maslina, postavit ćemo i koju maslinu tamo. Fokusirali smo se na to da trgovci naprave razne akcije i prigodne popustekako bi privukli što više kupaca, a s vremenom ćemo organizirati razna događanja koji će i mještane razveseliti."

Planiramo jednu malu sezonsku tržnicu otvoriti i u Petrčanima, najavio je Letinić u našem programu: I onaj dio oko Borika i oko turističkog naselja nema adekvatnu tržnicu, pa kad bi se u budućnosti negdje još otvaralo čini mi se da bi to trebalo biti na Boriku, ali to je plan za naredne godine. 


Reci što misliš!