Događaji

27. travnja

U Indie bar & caffe-u velika humanitarna aukcija „Crtić za vrtić“

U Indie bar & caffe-u velika humanitarna aukcija „Crtić za vrtić“

Indie bar & caffe u suradnji s Tatto & piercing studiom Tiamat u subotu, 27. travnja organizira humanitarnu aukciju „Crtić za vrtić“, kojom prikuplja sredstva za pomoć dječjem vrtiću Latica u Zadru.

Na humanitarnoj aukciji licitirat će se za originalne i unikatne slike koje su nastale na radionici „Antivalentinovo“ u Indie-ju 14. veljače 2019., a na kojoj su sudjelovali svi kreativci dobre volje – od učenika i studenata do poznatijih lokalnih umjetnika. Među brojnim umjetničkim djelima svatko može pronaći nešto za sebe: od crteža olovkom, preko printova, do akrila na platnu. Cijene se kreću od 50 do 1000 kuna, a ovo je ujedno i dobra prilika da radove nekih umjetnika dobijete po povoljnijim cijenama.  

Kako možete sudjelovati?

U subotu, 27. travnja od 12 sati dođite i licitirajte za sliku koju želite kupiti. Vaša će ponuda biti zabilježena, a po završetku aukcije, u ponoć, slike za koje se licitiralo kući odnose oni čija je ponuda bila najviša. Ukoliko želite, možete sudjelovati u ovoj humanitarnoj aukciji i samo donacijom, bez kupnje.

Sva prikupljena novčana sredstva proslijedit će se dječjem vrtiću Latica, stoga svakako dođite i podržite ovu hvalevrijednu a(u)kciju.

93810a51fc991d89f22b25cfc965955c.jpg?v=2


Reci što misliš!