Događaji

utorak, 14. svibnja

Predavanje "e4=nZEB" namijenjeno arhitektima održava se i u Zadru

Predavanje
Designed by Freepik

Društvo arhitekata Zadra u suradnji s tvrtkom Wienerberger poziva vas na Wienerbergerov, drugi po redu, Spring City Tour – predavanja namijenjena arhitektima i projektantima koji će se održati danas u Kneževoj palači od 15.30 do 19 sati.

Ove godine bit će predstavljen koncept e4 – Wienerbergerov koncept zgrada gotovo nulte energije koji odgovara zahtjevima Europske direktive 20-20-20.

Prva e4 kuća u Hrvatskoj se gradi u zagrebačkim Remetama, a na projektu, uz Wienerberger sa Semmelrockom i Pipelife-om, sudjeluju partneri VELUX, Knauf Insulation, Bosch, Baumit te Građevinski Fakultet u Zagrebu i arhitektonski ured Arhitektura Vinski.

Svi partneri ovog projekta vodeći su stručnjaci u svojim područjima, a imaju i jednu zajedničku misiju - napraviti kuću s 4 "e" - ekologija, ekonomija, energija i, ne manje važno - emocije.

Pridružite nam se na predavanjima u Zadru, Rijeci, Puli i Varaždinu i saznajte kako, na primjeru e4 kuće, pravilno projektirati i izvesti projekt prema standardima nZEB. Uz spomenute partnere, predavanje će održati i Doc.dr.sc. Bojan Milovanović, dipl.ing.građ. (mag.ing.aedif.) s Građevinskog fakulteta u Zagrebu te Matija Vinski, dipl.ing.arh iz Vinski Arhitekture.


Reci što misliš!