Događaji

petak i subota, 16. i 17. svibnja

Educirajte se o problemu ovisnosti: Udruga Porat organizira Dane otvorenih vrata

Educirajte se o problemu ovisnosti: Udruga Porat organizira Dane otvorenih vrata
Udruga Porat

Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga. I ove godine Udruga Porat tim povodom otvara svoja vrata.

Na Danima otvorenih vrata udruga građani će moći sudjelovati u druženju, testiranju te će moći pogledati dokumentarni film o problemu ovisnosi.  

Manifestacija će se održavati od 16. do 17. svibnja u prostorima udruge.

16.5.2019. (četvrtak) 

Udruga Porat u suradnji s Općom bolnicom Zadar organizira razgovore s prof. dr. sc. Borisom Dželalijom vezane uz probleme s  Hepatitisom C i HIV-om/AIDS-om uz testiranje na anti HCV. Također zainteresirani će moći dogovoriti testiranje sa Fibroscanom koje je anonimno, brzo i  bezbolno. Namijenjeno je svim građanima, a preporuke za testiranje su usmjerene prvenstveno osobama koje su zbog rizičnih ponašanja izložene povećanom riziku od hepatitisa B i C. Održavat će se u prostorima udruge od 10 do 13 sati.

Dokumentarni film ″U što igra″ Branimir Kamber u 18.00h (uz prethodnu najavu zainteresiranih na mail udruge udrugaporat@gmail.com zbog ograničenog broja mjesta) u prostorijama udruge Porat.

17.5.2019. (petak) 

Druženje članove udruge Porat s članovima, suradnicima i prijateljima uz poziv za sve zainteresirane građane. Druženje će se održati od 11 do 13 sati u prostorijama udruge Porat (Ilije Smiljanića 2).


Reci što misliš!