Događaji

od 16. do 18. svibnja

Udruga "Nada" za pomoć ovisnicima i obiteljima ovisnika organizira Dane otvorenih vrata

Udruga
M. Jerak

Udruga "NADA" - udruga za suzbijanje zlouporabe droga i pomoć obiteljima ovisnika pridružuje se manifestaciji "Dani otvorenih vrata udruga" svojim aktivnostima.

Otvaramo vrata naše Udruge svim zainteresiranim pojedincima ali i grupacijama kako bi ih upoznali/informirali s našim aktivnostima s ciljem poboljšanja kvalitete života kako u obitelji tako i u široj zajednici, poručuju iz udruge.

Program aktivnosti:

16. svibnja u vremenu od 10.00 do 12.00 sati akcija čišćenja ovisničkog infektivnog pribora na Bilom brigu. Akciji se pridružuju članovi MO BILI BRIG. Akcija počinje u 10 sati ispred trgovine KONZUM. 

17. svibnja projekcija dokumentarnog filma Branimira Kambera pod nazivom "U ŠTO IGRA". Projekcija filma održat će se u dvorani Kazališta lutaka s početkom u 19 sati. Film je rađen s puno truda, ljubavi i empatije prema malim ljudima, izravan, necenzuriran, slobodan.

18. svibnja u prostorijama Udruge "NADA", Franje Petrića 3, u vremenu od 10 do 13 sati neformalno druženje s građanima, obiteljima, članovima kao i simpatizerima Udruge. Svi ste dobrodošli i radujemo se Vašem dolasku.


Reci što misliš!