Događaji

stanje na cestama

Paški most i dionica Maslenica - Zaton Obrovački i dalje zatvoreni za sav promet

Paški most i dionica Maslenica - Zaton Obrovački i dalje zatvoreni za sav promet

Hrvatski autoklub objavio je u 18:47 najnovije informacije o prohodnosti cesta u Hrvatskoj.

Za sav promet zatvorene su državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački (DC54 ) i Paški most.

Samo za osobna vozila otvoreni su autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Sveti Rok i Posedarje ( obilazak za ostala vozila izlaz čvor Sveti Rok(A1) - Gračac - Knin - Kistanje - Benkovac - Pirovac ili Benkovac i obratno), autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Čavle i Delnice (obilazak je starom cestom (DC3) kroz Gorski kotar), Jadranska magistrala (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene, državna cesta Obrovac-Gračac (DC27).

Zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila) na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Karlobaga,

Zabrana za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina) na autocesti A7 Draga-Šmrika, lokalnoj cesti LC58107 Križišće-Kraljevica i Krčkom mostu.

Zbog poplava prekinut je promet: DC36 Karlovac-Šišljavić, u mjestima Koritinja, Gradec Pokupski i Lijevo Sredičko, DC47 Hrvatska Kostajnica-Dvor u mjestima Kuljani i Zamlaća, ŽC3231 Glina-Veliki Obljaj u mjestu Šibine, ŽC3223 Topusko-Maljevac u mjestu Staro Selo, ŽC2201 Hrastovica-Zelena Dolina .


Reci što misliš!