Događaji

izbor za njušku godine

Učenici i profesori škole Stanka Ožanića i ove godine organiziraju Amatersku reviju pasa

Učenici i profesori škole Stanka Ožanića i ove godine organiziraju Amatersku reviju pasa
Iva Pejković

Učenici i profesori Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića u Zadru, u suradnji s azilima iz Zadra i Privlake i ove godine organiziraju Amatersku reviju pasa.

Cilj Revije je ostao isti kao i prošle godine: podići svijest zajednice o brizi, pravima i zaštiti kućnih ljubimaca i napuštenih životinja. Ove je godine stavljen poseban naglasak na udomljavanje kako bi pomogli na našim četveronožnim prijateljima iz spomenutih azila da pronađu svoj sretan dom.   

Revija će se održati u petak 31. svibnja 2019. u 17,30h, ispred Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića. 

Prijave traju od 16. svibnja – 24. svibnja 2019., a prijaviti se mogu svi psi koji su čipirani, cijepljeni i nemaju rodovnicu. Prijave se mogu izvršiti preko stranice Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića, osobnim dolaskom u Školu ili putem e- mail adrese ozanic@zd.t-com.hr, s naznakom PRIJAVA ZA REVIJU. Prilikom prijavljivanja vlasnici trebaju ponijeti putovnicu psa ili priložiti sliku iste, ukoliko prijavljuju putem e-maila. Broj prijava je ograničen.

Pozivamo sve vlasnike svojih plemenitih mješanaca, nove i stare natjecatelje, neka se prijave na Reviju, sve one koji su u potrazi za kućnim ljubimcem i sve prijatelje životinja neka nas posjete zadnjeg dana u mjesecu i podrže naše ciljeve.  


Reci što misliš!