Događaji

hip-hop

Radionica u sklopu Zadarskog plesnog festivala oduševila plesače i turiste

Radionica u sklopu Zadarskog plesnog festivala oduševila plesače i turiste

U sklopu 8. Međunarodnog zadarskog plesnog festivala (in memoriam Nives Šimatović-Predovan) kao i svake godine održala se plesna radionica s upoznavanjem novog plesnog izričaja.

Festival je međunarodnog karaktera, s toga je zbog dolaska ansambala iz Švicarske i Slovenije radionica održana na engleskom jeziku. Bio je to pun pogodak jer je okupila uz mnoštvo plesača i brojne turiste. Stotinjak plesača educiralo se uz sjajne zvukove poznatih plesnih imena na radionici HIP-HOP-a.

Radionicu je vodila sjajna Anja Baškovič koja redovito svoje znanje nadograđuje u Sloveniji, a posljednjih nekoliko godina i u Americi (New York) gdje trenira i sudjeluje u koreografima svjetskog miljea.

S plesnom grupom Artiflix nastupala je na većim događanjima i festivalima, kao što su dancers delight u Londonu, World of dance Nederlands, Soulplex festival u Hannoveru, Dance boom festival u Švicarskoj. U vrijeme izobrazbe nastupala je s međunarodnom grupom plesača u finalnom izboru Peridance Capezio Awards u New Yorku i na Main Event by Brian Friedman pod vodstvom koreografa Rickyja Jinksa.

Svoje plesno znanje s najvećim veseljem dijeli sa drugima,posebno u plesnim školama i na festivalima. Njezini satovi i seminari pucaju od energije i pozitive,tvrdim radom ,ali i zabavom.


Reci što misliš!