Događaji

stanje na cestama

Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama

Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama
Dino Stanin/PIXSELL

Kolnici su mjestimice mokri i skliski od kiše u Slavoniji i Baranji. Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Gorskom kotaru, a ima je i na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između tunela Tuhobić i čvora Vrata. Mogući su odroni. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila, poručuju iz HAK-a.

Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama, a zastoji i vožnja u koloni mogući su na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi.

Danas od 08:00 do 18:00 sati zbog radova na autocesti A1 između čvora PLOČE i naplatne postaje KARAMATIĆI za sav promet bit će zatvoren kolnik između čvora PLOČE i naplatne postaje KARAMATIĆI u oba smjera, a bit će zatvorena i državna cesta DC425 Karamatići (A1)-čvorište Čeveljuša DC8 od autoceste A1 do državne ceste DC8 . Obilazak: smjer Zagreb-Ploče: A1 čvor Vrgorac- DC62 Mali Prolog - Kobiljača (Ž 6272) - Ploče (DC8), a za smjer BiH-Ploče: GP Nova Sela - DC62 Mali Prolog - Kobiljača (Ž 6272) - Ploče (DC8).


Reci što misliš!