Događaji

prizori od kojih se ledi krv u žilama

Sotonistički obredi odvijali se u zapuštenim prostorima u srcu Zadra

Sotonistički obredi odvijali se u zapuštenim prostorima u srcu Zadra
Vijesti.hr

Najjeziviji je otisak dječjeg stopala, a čija veličina odgovara novorođenčetu ili bebi staroj tek nekoliko mjeseci.

Sotonistički obredi u Zadru Sotonistički grafiti u napuštenoj zgradi casina

Zadarska policija je nedavno medijima poslala fotografije nekoliko mladića za koje se sumnja da su potkraj prošle godine, 09. prosinca 2018. godine između 11 i 12 sati, u ulici Ivana Meštrovića  u Zadru, izazvali požar na prvom katu zgrade u vlasništvu Republike Hrvatske. Požar se ubrzo proširio i zahvatio cijelu zgradu, a policiji još uvijek traga za počiniteljima. 

Ondje se, naime, nekada nalazio casino, a od kada je prestao s radom, zgrada je napuštena i devastirana.

No, čini se kako nije bila baš potpuno napuštena. Pojedini mještani tvrde da su s ondje obavljali sotonistički obredi. Vijesti.hr su u posjedu fotografija koje zorno prikazuju što se u tim prostorijama događalo.

Naime, prema saznanjima Vijesti.hr, za to su znali brojni Zadrani, a sljedbenici tajne sotonističke sekte Mysterium Aloim javnosti su postali poznati još 2011. godine kada su na Gradskom groblju u Zadru oskvrnuli grobove tako da su iščupali ili okrenuli naopako 72 križa.

Čak su na internetu imali i svoj blog 'Sotonizam 616', a brojka navodno ima isto značenje kao i 666 koji je u međuvremenu ukinut. 

Osim tog broja, zidovi su iscrtani pentagramima i takozvanim 'Sotoninim križem'. Najjeziviji je crveni otisak dječjeg stopala, a čija veličina odgovara novorođenčetu ili bebi staroj tek nekoliko mjeseci.

cb47dc7675097814b8973bf33ba22737.jpg?v=2Stoga mnogi špekuliraju da je taj prostor namjerno zapaljen upravo zbog obreda koji su se ondje odvijali.

Premda je, osim zidova, crvenom bojom natopljen i pod, pretpostavlja se kako je ipak riječ o boji, a ne o krvi.

Iz redakcije Vijesti.hr poslali su upit Policijskoj upravi zadarskoj o njihovim saznanjima vezano za djelovanje sotonista, ali do objavljivanja ovog teksta nije stigao odgovor.

Reci što misliš!

  Vezane vijesti