Događaji

utorak, 18. lipnja

Ministar Božinović dolazi u Zadar na otvorenje Stožera za provedbu mjera sigurnosti tijekom turističke sezone

Ministar Božinović dolazi u Zadar na otvorenje Stožera za provedbu mjera sigurnosti tijekom turističke sezone
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Ministar Božinović na otvorenju Stožera za provedbu mjera sigurnosti tijekom turističke sezone 2019. te u posjeti Nacionalnom pomorskom centru za prikupljanje podataka.

U utorak, 18. lipnja 2019. godine u Policijskoj upravi zadarskoj, Ulica bana Josipa Jelačića 30, ministar unutarnjih poslova dr.sc. Davor Božinović će, uz glavnog ravnatelja policije Nikolu Milinu, njegovog zamjenika Josipa Ćelića te načelnika PU zadarske Antona Dražinu, sudjelovati na otvorenju Stožera za provedbu mjera sigurnosti tijekom turističke sezone 2019. te potom posjetiti Nacionalni pomorski centar za prikupljanje podataka u Zadar.

U sklopu programa otvaranja Stožera, u Objektu 2. Policijske uprave zadarske (I. kat) s početkom u 12:30 sati prezentirat će se ciljevi i funkcioniranje Stožera te praktični rad i postupanje članova Stožera, kao i rad i postupanje Nacionalnog pomorskog centra za prikupljanje podataka Zadar, nakon čega su predviđene izjave za medije.

Stožer za provedbu mjera sigurnosti tijekom turističke sezone po prvi je puta uspostavljen prošle 2018. godine i već je prve godine opravdao svoje postojanje dobrim rezultatima rada i odličnom međuinstitucionalnom i međunarodnom policijskom suradnjom.


Reci što misliš!