Događaji

vremenska prognoza

Do kraja tjedna vruće, za vikend pogoršanje

Do kraja tjedna vruće, za vikend pogoršanje
Bojan Bogdanić

U petak Hrvatsku očekuje također toplo vrijeme, a temperature će se kretati od 25-28 stupnjeva. Ipak, u subotu i u nedjelju nas očekuje veliki preokret vremena, nešto niže temperature i kiša, ponedgdje i grmljavinsko nevrijeme i oluje.

U unutrašnjosti će idućih dana sunčanog vremena biti sve više, od četvrtka će prevladavati sunčano vrijeme, a uz dnevno će zagrijavanje u večernjim satima bit će i pljuskova...

U četvrtak ujutro će u većini Hrvatske biti sunčano i vruće. Vjetar većinom slab, na Jadranu poslijepodne do umjeren zapadni i jugozapadni.

Najniža jutarnja temperatura zraka na kopnu od 14 do 19, na Jadranu od 19 do 23, a najviša dnevna uglavnom između 26 i 31 °C, uz obalu ponegdje i malo viša.

U unutrašnjosti će idućih dana sunčanog vremena biti sve više, dapače od četvrtka će prevladavati sunčano vrijeme, a uz dnevno će zagrijavanje u poslijepodnevnim i večernjim satima lokalno biti pljuskova pa i grmljavine, piše HRT.

U petak Hrvatsku očekuje također toplo vrijeme, a temperature će se kretati od 25-28 stupnjeva. Ipak, u subotu i u nedjelju nas očekuje veliki preokret vremena, nešto niže temperature i kiša, ponedgdje i grmljavinsko nevrijeme i oluje.


Reci što misliš!