Događaji

razmjena iskustava

Profesori iz Poljske boravili u posjetu Sveučilištu u Zadru

Profesori iz Poljske boravili u posjetu Sveučilištu u Zadru

Proteklog tjedna Sveučilište u Zadru posjetila je grupa od četrdesetak profesora iz Poljske, između ostalih i sa sljedećih institucija: Sveučilište znanosti i tehnologije u Bydgoszczu, Tehnološko sveučilište Zapadne Pomeranije u Szczecinu te Poljoprivredno sveučilište u Krakovu.

Nakon dočeka gostiju uz sokove, kavu i kolače te kratkih uvodnih riječi prorektora za međuinstitucijsku suradnju i transfer tehnologija Sveučilišta u Zadru izv. prof. dr. sc. Slavena Zjalića, prorektorica za studije i studente Sveučilišta u Zadru prof. dr. sc. Nedjeljka Balić-Nižić održala je kratku prezentaciju Sveučilišta. 

Slijedile su prezentacije gostiju kojima su se predstavnici svih prisutnih institucija ukratko predstavili, nakon čega je slijedilo predstavljanje pojedinih odjela Sveučilišta u Zadru. 

Doc. dr. sc. Tomislav Klarin predstavio je Odjel za turizam i komunikacijske znanosti, dr. sc. Jurica Bosna govorio je o Odjelu za ekonomiju, a izv. prof. dr. sc. Vera Graovac Matassi predstavila je Odjel za geografiju.

Reci što misliš!