Događaji

srušilo se stablo!

Kretanje Dječjim igralištem i uporaba sprava u SC Višnjik na vlastitu odgovornost!

Kretanje Dječjim igralištem i uporaba sprava u SC Višnjik na vlastitu odgovornost!
Nenad Opačić /SC Višnjik

U petak je u poslijepodnevnim satima na području Dječjega igrališta u sklopu ŠC-a Višnjik, bez utjecaja gibanja zraka, došlo do samourušavanja jednoga stabla (bora) koji je, potom, zapriječio jedan dio uporabne površine. Intervencijom određenih službi i u skladu sa zadanim okolnostima, stablo je na najbolji mogući način uklonjeno.

Direktor ŠC-a Višnjik Denis Karlović, o navedenom je događaju odmah izvijestio ovlaštene instance u Gradskoj upravi i predložio da u najbržem mogućem roku stručni i ovlašteni, te odgovarajuće opremljeni, djelatnici gradske tvrtke Nasadi d. o. o. obave uviđaj i sve radnje proizašle iz utvrđenoga činjeničnoga stanja, a u cilju hitne sanacije svekolikog fonda stabala kako bi se na ispravan način otklonile dalje možebitne opasnosti u kontekstu neočekivanog samourušavanja stabala ili, pak, u kontekstu njihova mogućega značajnoga oštećenja uzrokovanih vremenskim neprilikama.

O svemu učinjenom ŠC Višnjik na vrijeme će izvijestiti javnost koju, pak, na ovaj način informira da su svako kretanje Dječjim igralištem i svaka uporaba sprava isključivo na vlastitu odgovornost.


Reci što misliš!