Događaji

"Stihovima i notama slavimo Boga"

Na Narodnom trgu Šesti koncert duhovne glazbe

Na Narodnom trgu Šesti koncert duhovne glazbe

Šesti koncert duhovne glazbe "Stihovima i notama slavimo Boga" održat će se u četvrtak 18. srpnja na Narodnom trgu s početkom u 21 sat.

Ove godine na koncertu duhovne glazbe nastupaju VIS David iz Knina i zadarska kantautorica Tea Vidaić.

Vis David, band mladih je iz Knina koji svira isključivo duhovnu kršćansku glazbu.

Sudjelovali su na niz koncerata i festivalima suvremene kršćanske glazbe u Hrvatskoj te na nekoliko nastupa i izvan Hrvatske.

Band  djeluje od 2013. god. kao slavljenički tim, animiraju duhovne obnove, seminare ,slavljeničke večeri, svete mise i klanjanja u svojoj i drugim župama.

Aktivno sudjeluju u organizaciji "Salve Regina" dani hvale i slave Božje koji se održavaju u Kninu svakog zadnjeg vikenda u srpnju te također organiziraju Božićni koncert u Kninu zajedno sa svojim župnikom.

Aktivno rade na svojim autorskim pjesmama i obradama stranih kršćanskih pjesama a na koncertu duhovne glazbe "Stihovima i Notama slavimo Boga" na Narodnom trgu Zadar predstavit će svoje autorske skladbe a i već svima poznate kršćanske uspješnice domaćih i stranih autora.

Tea Vidaić zadarska je kantautorica poznata široj javnosti svojim nastupima na festivalima zabavne i mediteranske glazbe kao i na koncertima i festivalima moderne kršćanske glazbe. Dobitnica je različitih nagrada za svoje autorske pjesme a nedavno je u Koncertnoj dvorani Kneževe palače u Zadru održala promociju svog autorskog albuma "Čudesni i Bog".


Reci što misliš!