Događaji

od ponedjeljka, 22. srpnja

Na Narodnom trgu i Kalelargi prodaja akreditacija za dm Millennium Jump

Na Narodnom trgu i Kalelargi prodaja akreditacija za dm Millennium Jump
Bojan Bogdanić

Od ponedjeljka, 22. srpnja na Narodnom trgu i Kalelargi možete kupiti akreditaciju za Millennium jump koji će se održati 27. srpnja na zadarskoj rivi.

Požurite po svoju akreidtaciju čija kotizacija iznosi 30 kuna jer je broj mjesta ograničen na 3.000 ljudi.

Akreditacije će se moći naći na info pultovima - od 19 do 23 sata.

Glazba, more, cjelodnevna zabava, dobra djela i briga o zdravlju i zajednici – dio su milenijskog programa koji na zadarskoj rivi započinje u 14 sati. Skakanje je na rasporedu u 15 sati, a skakat će se tri puta. Najprije na glavu, potom slijedi dvostruki domino skok, a skakat će se i s loptama. 

Uz dobru zabavu, sudionike očekuju i dm-ovi poklon paketi.

"Sretan" broj 13 i poruka s rive

13. izdanje popularnog masovnog skoka s rive donosi i neke novosti.

Uz skokove u more, ove će godine sudionici svijetu poslati i poruku o važnosti očuvanja prirode i okoliša. Svojim će tijelima složiti 200 metara dugačak natpis 'SAVE THIS PLANET!', koji će biti zabilježen na milenijskoj fotografiji. Ni hrvatski dio Jadrana nije pošteđen vrlo ozbiljnog zagađenja, a ovom porukom dm želi potaknuti sugrađane da osvijeste važnost održivog načina života.

Kako bi morsko druženje na suncu proteklo sigurno, dm i ove godine svim sudionicima dm millennium jumpa poklanja besplatan dermatološki pregled koji se održava u sklopu dm-ove inicijative „Moje ljeto – nešto drugačije“.

Tako će tim vrhunskih hrvatskih dermatologa pod vodstvom akademkinje Mirne Šitum, ugledne dermatologinje i venerologinje, uz stručne preglede promjena na koži, savjetovati i podsjetiti posjetitelje kako se najbolje zaštititi od sunca.

Humanitarna akcija

Dobra djela bit će zaštitni znak i ovog, trinaestog izdanja dm millenium jumpa. Sredstvima prikupljenima od kotizacija dm će podržati Školu plivanja za djecu s poteškoćama u razvoju Dječjeg vrtića Latica koja grupnim radom i aktivnostima na bazenu potiče razvoj samostalnosti, jačanje samopouzdanja i osjećaj pripadnosti malih polaznika u dobi od četiri do sedam godina.


Reci što misliš!