Događaji

subota, 24. kolovoza

"Info dan: Dan za razvoj" ove subote u Zelengradu

shutterstock

U sklopu projekta „AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području“ u subotu 24. kolovoza 2019. u Zelengradu (Grad Obrovac) održat će se događanje „Info dan: Dan za razvoj“.

Događanje će se održati  s početkom u 17 sati na lokaciji održavanja manifestacije „Prisnac fest“ ispred Doma Zavičajnog kluba Janko Mitrović. 

Cilj je ovog događanja je što većem broju ljudi predstaviti dosadašnje rezultate projekta, a prije svega predstaviti osobe koje su u sklopu projekta završile osposobljavanje za knjigovođu-računovođu za OPG-e, te  edukaciju za izradu polovnih planova za potrebe prijave projekata na mjere iz Programa ruralnog razvoja. One će biti predstavljene putem tiskanog letka koji će zainteresiranima biti podijeljen na info štandu.

Za posjetitelje štanda predviđeni su i prigodni promotivni pokloni, te obrok i osvježenje, a nastupit će i bend Bolero. 

Ovo je prvi od osam planiranih  info dana koji će se održati u svakoj od osam jedinica lokalne samouprave u kojima se projekt provodi, odnosno još u Benkovcu, Gračacu, Novigradu, Pakoštanima, Polači, Stankovcima i  Sv. Filipu i Jakovu. 

Projekt AlterNET provodi udruga „Eko-Zadar“ u partnerstvu s Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije (AGRRA).  Riječ je o dvogodišnjem projektu provedba kojeg će trajati do 13. svibnja 2020. godine, a čiji je cilj edukacijom i umrežavanjem povećati zapošljivost dugotrajno nezaposlenih osoba na ruralnom području Zadarske županije kroz stjecanje kompetencija za obavljanje poslova potrebnih na ruralnom području, umrežavanje s lokalnim dionicama i svladavanje vještina poslovnog komuniciranja.

Projekt AlterNET, vrijedan 957.059,31 HRK, u potpunosti je financirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.


Reci što misliš!