Događaji

što se točno dogodilo na pagu?

Vulkanizer s Paga: Kad je policija stigla, Poljak je krenuo bježati

Vulkanizer s Paga: Kad je policija stigla, Poljak je krenuo bježati
Dino Stanin/PIXSELL

Zadarska policija još istražuje istinitost teške optužbe na račun dvoje policijskih službenika na Pagu. U međuvremeno je Radio Zadar došao do komentara slučaja od strane vulkanizera na Pagu za kojeg poljski turist tvrdi da ga je htio prevariti.

Vulkanizer s Paga, Ivan Borgelott tvrdi suprotno.

Riječ je o slučaju poljskog turista koji u svojoj objavi na društvenim mrežama tvrdi da su ga, dok je pokušavao prijaviti prijevaru u vulkanizerskoj radionici, zaustavila dva policajca, a jedan ga je i fizički napao - udarcem u glavu.

Pritom su ga optužili da je bježao jer nije htio platiti uslugu. Navodni događaj detaljno je opisao na Facebooku, a za neprofesionalno ponašanje optužio je i zadarsku policiju. Tvrdi da im je htio prijaviti nemili događaj na Pagu, no zbog njihove nesuradnje nije uspio.

I dok se čeka nalaz istrage, evo što za Radio Zadar o svemu kaže vulkanizer s Paga, Ivan Borgelott, kojeg Poljak optužuje da mu je htio naplatiti uslugu više nego što je bilo prvotno dogovoreno. On tvrdi suprotno: 

"Došlo je do incidenta, jer je čovjek došao dan prije, normalno nismo imali te gume, rekli smo mu kako ih moramo naručiti, ja i kolegica smo mu potvrdili cijenu od 500 kuna po komadu, on je za sve govorio može, može. I sutra kad smo mi to montirali on je odbio platiti i tražio da zove policiju, na što smo mi njemu rekli nazovi. Policiju je on nazvao i kroz desetak minuta policija je stigla na ulaz u našu ulicu, u tom trenu je on sjeo u auto i počeo bježati, normalno mi smo rekli policiji kako bježi jer nije platio gume, i onda su ga oni uhvatili i vratili nazad. Odbio je njima dati podatke, tvrdeći da su oni lažni policajci, da su oni naši prijatelji, kao 'You are fake police' - on je vikao, međutim oni su njemu uzeli podatke na kraju, a nasilja i sve što je on pisao, da su ga tukli, vrijeđali... Skinuli smo mu gume, ja sam mu rekao da je poljska sramota i neka odlazi iz našeg servisa i da se više nikad ne vrati."


Reci što misliš!