Događaji

ponedjeljak, 23. rujna

Humanitarna akcija "Srce Zadarsko" za Josipa Grdovića i prijatelje

Humanitarna akcija
Screenshot Nova TV

U sklopu akcije "Srce Zadarsko za Josipa Grdovića i prijatelje" prikuplja se hrana i higijenske potrepštine, a svoje donacije građani mogu donijeti u ponedjeljak, 23. rujna od 17 do 19 sati ispred Kauflanda na Voštarnici.

Krenula je nova humanitarna akcija u kojoj će, vjerujemo, Zadrani pokazati ponovo svoje veliko srce kada je u pitanju pomoć bližnjem. Akcija je namijenjena za Josipa Grdovića i njegove prijatelje u bolnici u Gornjoj Bistri.

Inicijator akcije je Josipov otac Ivica Grdović koji je nakon višegodišnje borbe za smještajem za svoga sina, koji boluje od cerebralne paralize i psihomotorne retardacije, odlučio pomoći i njegovim prijateljima s kojima je konačno smješten u bolnicu u Gornjoj Bistri. Među njima ima i još malih Zadrana. 

U sklopu akcije "Srce Zadarsko za Josipa Grdovića i prijatelje" prikuplja se hrana i higijenske potrepštine, a svoje donacije građani mogu donijeti u ponedjeljak, 23. rujna ispred Kauflanda (kod Pet nebodera) od 17 do 19 sati. 

Prikupljaju se: dječje pelene (veličina: Junior), toaletni papir, sredstva za čišćenje (univezalno, wc, pod), deterdženti za rublje (bijelo i šareno) i omekšivač. Trebaju im i Tetra-pelene te pamučne pidžame za odrasle (bez gumbića).

U kategoriji hrane potrebni su: voćne dječje kašice, keksi (tip: Petit Beurre), prirodni voćni sokovi, kakao, jestivo ulje (suncokretovo, maslinovo), med, čaj, šećer, riža, suho voće i grickalice. 

Organizatori akcije, a riječ je o članovima FB grupe "Srce zadarsko" mole Zadrane koji su voljni sudjelovati da se drže navedenog popisa i da svoje donacije, ukoliko je moguće, dostave u već spremljenim paketima.


Reci što misliš!