Događaji

ne propustite

Dan otvorenih vrata NP Paklenica uz besplatno razgledavanje Manite peći

Dan otvorenih vrata NP Paklenica uz besplatno razgledavanje Manite peći

Povodom 70. obljetnice proglašenja Nacionalnog parka Paklenica, 19. listopada park organizira Dan otvorenih vrata te će ulaz u Park i u špilju Manita peć za sve posjetitelje biti besplatan.

Špilja Manita peć bit će otvorena od 10:00 do 13:00h.

Za najmlađe posjetitelje organiziramo lutkarsku predstavu s početkom u 10:00h u posjetiteljskom centru "Podzemni grad Paklenice". Kazalište lutaka Zadar održat će svoju najnoviju predstavu „Bio jednom jedan...“, a predstava je primjerena za djecu od 3-12 godina. Priča o konopcima je priča o otkrivanju svijeta koji nas okružuje. Priča o prijateljstvu, odrastanju, sastajanju i rastajanju, priča o pomicanju vlastitih granica, prevladavanju straha od nepoznatog i prepuštanju snazi mašte i kreativnosti koje i običnom konopcu mogu udahnuti život.

Zaljubljenike u svemir pozivamo da u 20:00h dođu na ulaznu recepciju u Maloj Paklenici gdje mogu poslušati predavanje astronoma Ante Radonića "Svemir i kretanje čovjeka". Predavanje organiziramo u suradnji s Histeria Novom, školom prirodnog pokreta. U slučaju lošeg vremena, predavanje će umjesto u Maloj Paklenici biti održano u dvorani kod Uprave Nacionalnog parka na adresi Ul. dr. Franje Tuđmana 14a. 


Reci što misliš!