Događaji

bogata ponuda opg-ova

Otvorena 14. izložba hrane, pića, delikatesa i suvenira "Naši mali gušti"

Otvorena 14. izložba hrane, pića, delikatesa i suvenira

U četvrtak, 17. listopada, zamjenik župana Šime Mršić je, u ime Zadarske županije kao suorganizatora, otvorio 14. izložbu hrane, pića, delikatesa i suvenira Naši mali gušti.

Pohvalivši organizatora HGK-Županijsku komoru Zadar što je uspjela održati kontinuitet ovog lijepog događanja, zamjenik župana Mršić zahvalio je i Poljoprivredno-prehrambenoj i veterinarskoj školi Stanka Ožanića te Hotelijersko-turističkoj i ugostiteljskoj školi koje, sad već tradicionalno, sudjeluju o ovoj manifestaciji.

a86d50de6b7b26cee2ea4a4d8b4d5804.jpg?v=2U sklopu manifestacije održavaju se i 4. Dani meda i pčelarskih proizvoda u organizaciji Upravnog odjela za poljoprivredu, ribarstvo, vodno gospodarstvo, ruralni i otočni razvoj. Učenici Hotelijersko-turističke i ugostiteljske škole, vođeni svojom mentoricom Kristinom Lončar, za ovu prigodu pripremili su medeni doručak koji su ponudili posjetiteljima.

Manifestacija, na kojoj se predstavlja veliki broj OPG-ova s područja Zadarske županije, ali i šire, će za posjetitelje biti otvorena do subote, 19. listopada.


Reci što misliš!