Događaji

25. i 26. listopada

U Svetom Filip i Jakovu drugi krug seminara „Integrativni proces“

U Svetom Filip i Jakovu drugi krug seminara „Integrativni proces“

U petak i subotu, 25. i 26. listopada 2019. održava se drugi krug seminara Integrativni proces u sklopu projekta „K.IN.O. - Centar za Kulturu, INovaciju i Obrazovanje".

Seminar će se održati u petak, 25. listopada od 15 do 17 sati te u subotu, 26. listopada po dogovoru u skupinama. Mjesto održavanja je kino dvorana u Sv. Filipu i Jakovu.

Cilj i svrha seminara je osmišljavanje i planiranje Filipjanskog dječjeg festivala koji će se održati u studenom 2019. godine.

"Na festivalu će djeca kroz igru, zabavu i umjetnost proći kroz kreativne radionice gdje će naučiti svašta o sebi, drugima i zajednici u kojoj žive, i sve to na način prilagocien životu u današnjem globalnom svijetu. Kako festival nastojimo izgraditi kao obiteljski festival, na sve pripremne radionice i susrete pozvani su svi zainteresirani. Osim navedenog, u sklopu festivala održat će se i radionice za udruge, institucije i građane o komunikaciji, zajedničkom donošenju odluka i održavanju društvenog kapitala zajednice. Naravno, sve to na zabavan i inspirativan način."

Informacije i prijave na e-mail kino.filipjakov@gmail.com ili mobitel 095/379 1234

Projekt „KINO - Centar za Kulturu, INovaciju i Obrazovanje", s ukupnim proračunom od 2.099,720,06 HRK, sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, u iznosu od 1.784.762,05 HRK, odnosno 85% bespovratnih sredstava, dok se ostalih 314.958,01 HRK odnosno 15% ukupnih bespovratnih sredstava, osigurava iz Državnog proračuna RH.

Prijavljen je na poziv Kultura u centru - potpora razvoju javno - civilnog partnerstava u kulturi, nositelj je Udruga za kulturu i umjetnost "U Pokretu", uz partnerstvo Općine Sv. Filip i Jakov i Zajednice udruga "Centar nezavisne kulture", koja je ujedno i provoditelj projekta. „Sadržaj materijala isključiva je odgovornost Udruge U Pokretu."


Reci što misliš!