Događaji

otvorenje u ČETVRTAK, 31. LISTOPADA u 9 sati

U Maškovića hanu Zimska škola za najbolje zadarske učenike

U Maškovića hanu Zimska škola za najbolje zadarske učenike

Program Zimske škola tehničke kulture i ove godine provodi se u prekrasnom Maškovića hanu u Vrani pored Pakoštana od 30. listopada do 3. studenoga 2019. godine. Otvorenje će se održati u četvrtak, 31. listopada 2019. godine u Maškovića hanu u Vrani s početkom u 9 sati.

Zimska škola tehničke kulture je jedinstvena škola tehničkih aktivnosti jer uključuje visoku razinu tehničkog opismenjavanja djece u različitim područjima tehničke kulture. Program i način rada razvijaju kreativnost, motoriku, razvoj kritičkog mišljenja i promatranja, lakše pamćenje, lakšu primjenu naučenog te samostalnost u istraživanju i zaključivanju. 

Pozvano je 12 učenika osnovnih škola Zadarske županije koji su ostvarili uspjehe na školskim natjecanjima iz prirodoslovno-matematičkog i tehničko-informatičkog područja tijekom školske godine 2018/2019.

Zajednica tehničke kulture Zadar na ovaj način želi učenicima iskazati zahvalnost i priznanje za njihov rad i značajan doprinos - vjerujemo da će ova nagrada biti i motivacija za učenje i daljnje sudjelovanje u školskim, izvanškolskim aktivnostima i projektima kao i učlanjenje u neku od brojnih udruga.

Otvorenju će, kao i dosadašnjih godina, nazočiti župan Božidar Longin sa svojim zamjenicima i Pročelnikom Upravnog odjela za društvene djelatnosti Zadarske županije Ivanom Šimunićem.

Grad će predstavljati Pročelnica Upravnog odjela za kulturu, šport i tehničku kulturu Grada Zadra.


Reci što misliš!