Događaji

odlične vijesti

70 milijuna kuna iz EU fondova za luku Žigljen na otoku Pagu

70 milijuna kuna iz EU fondova za luku Žigljen na otoku Pagu
J. Portada

U projektnu luku Žigljen uložit će se oko 70 milijuna kuna iz fondova Europske unije, rekao je ravnatelj Lučke uprave Novalja Igor Vidas za Liku Online.

Vidas je rekao kako se uz luku Žigljen ulaže u rekonstrukciju glavne rive u Novalji za prihvat katamarana, obnavlja se i riva u Lunu i gradi se ribarska luka u Novalji.

"Ovi i mnogi drugi projekti financira Ministarstvo prometa. Moram se zahvaliti mnogima koji su nam pomogli. Prije svega ministru Olegu Butkoviću koji se zaista založio da bi se realizirani naši brojni projekti. Župan ličko-senjski dr. Darko Milinović u više je navrata bio ovdje, raspitivao se za dinamiku radova i nudio pomoć. Upravo su njegovim zalaganjem urgentno riješene građevinske dozvole i sva papirologija koju nam je Županija realizirala u rekordnom roku. Pomogao nam je i naš Marijan Kustić, uvijek se možemo pouzdati i u Grad Novalju. Dobro je što nam je svima stalo da se realiziraju mnogi projekti čije pravo značenje će se vrlo brzo uvidjeti", zaključio je ravnatelj Igor Vidas za Liku Online.


Reci što misliš!