Događaji

vrijeme danas

Promjenljivo oblačno uz umjereno i jako jugo s temperaturama od 16 do 20 °C

Promjenljivo oblačno uz umjereno i jako jugo s temperaturama od 16 do 20 °C
Kévin Langlais

Promjenljivom vremenu - i za studeni relativno toplom - još uvijek se ne vidi kraj! Pritom će tijekom petka na Jadranu ponovno biti i jakog juga...

U petak će u Slavoniji, Baranji i Srijemu biti suho i barem djelomice sunčano. Ujutro valja računati na maglu. Vjetar slab, od sredine dana do umjeren jugoistočni. I dalje toplije od prosjeka uz najvišu temperaturu između 16 i 18 °C.

U središnjoj Hrvatskoj jutro će biti malo hladnije nego u četvrtak, a dnevna temperatura oko 15 °C. Nakon jutarnje magle bit će djelomice sunčano, a kiše će biti vjerojatno tek navečer i u noći na subotu.

U gorju ujutro također mjestimice magla, a na sjevernom Jadranu i sunčana razdoblja. Od sredine dana porast naoblake, a zatim i kiša, koja osobito navečer i u noći na subotu mjestimice može biti obilnija. Puhat će umjereno i jako jugo, uz umjereno valovito i valovito more. Najniža temperatura u gorju i unutrašnjosti Istre od 1 do 5 °C, na Jadranu od 9 do 14 °C, a najviša dnevna u gorju oko 14 °C, na moru od 17 do 19 °C.

Toplije će biti u Dalmaciji, uz najvišu temperaturu od 16 do 20 °C, ali će jutro biti hladnije nego u četvrtak, osobito u unutrašnjosti. Bit će promjenljivo oblačno, a kiša najvjerojatnija poslijepodne i navečer te u noći na subotu. Zapuhat će umjereno i jako jugo.

Na jugu Hrvatske djelomice sunčano, uz porast naoblake u drugom dijelu dana. Povremeno će biti kiše, glavnina vjerojatno navečer te u noći na subotu. Zapuhat će jugo, koje će prema kraju dana jačati. I dalje će biti razmjerno toplo.


Reci što misliš!