mr. razor u guma baru
Ivan Mišković i njegov tim pokazat će nam kako izgleda šišanje i brijanje - vatrom!
Zadrani će uskoro prvi put moći iskušati nešto čega nema u Hrvatskoj, i to zahvaljujući inovativnoj ekipi iz Mr. Razora.
U četvrtak, 21. studenog s početkom u 18 sati, u Guma baru, Ivan Mišković i njegov tim pokazat će nam kako izgleda šišanje i brijanje - vatrom!
A da će biti vatreno potvrđuje i informacija o promociji Monkey Shoulder pića, točnije, nagrađivanog viskija.
"Startamo u 18 sati, sve do 21 sat. Uz mene bit će tu i četiri barbera, pokazat ću i kako izgleda šišanje i brijanje vatrom. Mislim da smo po tome jedini u Hrvatskoj, a ja sam to vidio u Parizu i jako mi je zanimljivo. Nakon nas uslijedit će i svirka Jimmy Shakersa, tako da pozivamo sve da nam se pridruže na ugodnom druženju u Guma baru".
Svakako vrijedi spomenuti i da ovaj događaj ima humanitarni karakter.
Svi ste dobrodošli!
Vezane vijesti
-
Nastavlja se "prepucavanje" Daniela Radete, gradskog vijećnika i predsjednika GO SDP Zadar te gradonačelnika Branka Dukića oko nezakonite građevinske dozvole koje Radeta u serijalu objavljuje na svom Facebook profilu.
-
Aminess Avalona Camping Resort 5* će sa svojih 180 bazena, vrhunskim smještajem, sportskim i animacijskim sadržajima visoko podignuti kvalitetu ukupne turističke ponude otoka Paga i srednje Dalmacije
-
Izložba naziva "Grafička igra 18 plus" otvara se u Kapetanovoj kuli u ponedjeljak, 29. travnja u 19 sati
Izdvojeno
-
Muzej antičkog stakla u Zadru ove godine slavi svoju jubilarnu 15. godišnjicu rada, jer je svoja vrata svečano otvorio 5. svibnja 2009. godine. Tim povodom pripremamo bogat i zanimljiv program uz otvorenje izložbe Helmi Remes i Slate Grove “Odjeci priča / Nadahnuće iz Finske”.
-
U sklopu programa "Knjigom oko svijeta" svoju su zemlju zainteresiranoj djeci u Gradska knjižnica Zadar jučer predstavile naše volonterke iz Ukrajine: Olga Luhova, Natalia Kurkina te njezine kćeri Daria i Polina.
-
Pozvani ste na 37. Susret hrvatskih puhačkih orkestara koji će 5. i 19. svibnja 2024. godine u Zagrebu okupiti najuspješnije puhačke orkestre iz cijele Hrvatske
-
I dok meso svakodnevno jede svaki četvrti Hrvat, što jasno govori o popularnosti ove namirnice, dublja segmentacija govori da su građani cjenovno osjetljivi te da se manje konzumiraju skuplje vrste mesa i mesnih prerađevina kao što su teletina i janjetina te pršut i kulen
Reci što misliš!