Događaji

predsjednica u zadarskoj županiji

Benkovčani Kolindi priredili srdačan doček

Benkovčani Kolindi priredili srdačan doček
Pixsell

Kolinda Grabar Kitarović u Benkovcu je započela je predizborni posjet Zadarskoj županiji. Na Šetalište kneza Branimira stigla je autobusom sa 15 minuta zakašnjenja te se rukovala s mještanima i fotografirala

U centru grada dočekali su je u nošnjama članovi nekoliko KUD-ova iz benkovačkog kraja. Zapjevali su joj "HDZ je moja stranka prva i umrijet ću, mijenjati je neću" i "predsjednice od srca vam hvala, prim'te pozdrav vukšićkih bećara".

- Ovako srdačan doček nisam očekivala, moram zahvaliti svima koji su došli, što znači da se veselimo izborima 22. prosinca i pozivam sve da izađu i da biramo kontinuitet rasta i razvoja jer to se najbolje vidi ovdje u Benkovcu koji se obnavlja europskim fondovima.

Grabar Kitarović u Benkovac je došla u pratnji dvaju Božidara, Longina kao župana Zadarske županije i Kalmete, nekadašnjeg ministra mora, prometa i infrastrukture.

Na pitanje novinara o tome kako je predsjednički kandidat Miroslav Škoro pozvao glasače HDZ-a na izborima, Kalmeta je uzviknuo "Malo morgen!".

- Ja pozivam sve hrvatske birače da daju glas meni, da daju glas Hrvatskoj koja zna i povratku naših mladih, zaključila je predsjednica. 


Reci što misliš!