Događaji

inspirirana zvjezdanom prašinom

Zadarska dizajnerica "izbacila" blagdansku kolekciju "Becha Black Dust"!

Zadarska dizajnerica

U blagdanskom raspoloženju snimljena je i nova božićna kolekcija poznate zadarske dizajnerice Božene Bratović Smolić koja se krije iza modnog brenda "Becha".

Zadarske kamene ulice ovog su joj puta poslužile kao najbolja moguća kulisa za predstavljanje blagdanske kolekcije "Becha Black Dust" koja je izvedenica Boženine posljednje kolekcije predstavljene na Ljubljanskom Fashion Week "Black Dot".

 Kolekcija "Becha Black Dust" inspirirana je zvjezdanom prašinom, ali i neizostavnim osamdesetima koje su sada postale Boženin zaštitni znak. Dizajnerica je i ovog puta pokazala kako svojim radom pomiče granice elegancije dodajući ekstravagantni dodir svakom komadu odjeće. 

Kolekcija obiluje voluminoznim večernjim haljinama koje su izrađene od najfinije čipke i pliša, a uz Boženine neizostavne volane, haljine ovog puta krase i motivi zvjezdica. Za ovu posebnu blagdansku priliku, Božena je napravila i nekoliko komada male crne haljinice koje svaka žena treba imati u svom ormaru. Boženine kreacije mogu se nabaviti u njenom showroomu Becha koji se nalazi u zadarskom Varošu i drugim dizajnerskim dućanima i van granica. 

 


Reci što misliš!