Događaji

natječaj do 14. veljače

Turistička zajednica općine Starigrad podupire projekte za razvoj turizma

Turistička zajednica općine Starigrad podupire projekte za razvoj turizma

Turistička zajednica općine Starigrad je objavila Javni poziv za potpore projektima u 2020. Evo što će se sve financijski podržati!

Predmet Javnog poziva je dodjela financijskih potpora za realizaciju različitih turističkih inicijativa – projekata, proizvoda ili događanja, koji doprinose obogaćenju turističke ponude destinacije, smanjenju sezonalnosti, umrežavanju i poticanju suradnje u vidu destinacijskog menadžmenta, stvaranju prepoznatljivog imagea destinacije te razvoju turizma na nerazvijenim područjima destinacije.

Prihvatljive su slijedeće aktivnosti:

I Organizacija manifestacija(kulturnih, zabavnih, sportskih i drugih);

II Poticanje i pomaganje razvoja turističke ponude kroz programe očuvanja i turističke valorizacije kulturne baštine, razvoj ponude aktivnog odmora te zaštitu i unapređenje okoliša

III Razvoj DMK (destinacijskih menadžment kompanija) programa

Na Javni poziv se mogu prijaviti sve pravne i fizičke osobe, udruge, zadruge, ustanove i ostali čiji je projekt u skladu s kriterijima Javnog poziva.

Rok za podnošenje projekata je 14.02.2020.g. odnosno do isteka raspoloživih sredstava.

Detaljne informacije i uvjeti Javnog poziva sa pripadajućim obrascima nalaze se na internetskoj stranici TZO Starigrad www.rivijera-paklenica.hr te se mogu preuzeti u Turističkom uredu Starigrad.


Reci što misliš!